VideteIT


VideteIT

Като производител, развиващ иновативни технологии за видеонаблюдение, videte IT ® е компетентен партньор за всеки аспект на стационарните системи за видеонаблюдение в продължение на много години.

. Ние сме част от високо ефективната Група VSN и предлагаме на нашите клиенти пълна гама от услуги в областта на сигурността, включително консултации, планиране, разработка, производство, управление на проекти, привеждане в експлоатация, обучение и подкрепа.
Голяма част от добре известни банки, казина, игрални зали, промишлени производства, сгради от общественния сектор, както и търговски и логистични компании вече разчитат на нашите новаторски продукти и нашата комплексна услуга. Независимо от това дали е idip ® ECO, ML, XL, IP или idip ®: нашите клиенти оценяват високото качество на възпроизвеждане, употреба, лесно и изключително бързо изследване на изображенията и висока степен на гъвкавост на нашите системи и, разбира се, превъзходното съотношение качество-цена.
В допълнение: Всички наши продукти са произведени в Германия.
За по вече информация относно компанията и нейните продукти моля посетете сайта на “VIDETE” на: http://www.videte.com/en/