Последни новини


Понеделник 25 Юли, 2016
Протех АД успешно премина сертификационен KNX курс
Протех АД успешно премина сертификационен KNX курс

Вторник 01 Юли, 2014
Siemens
Siemens
Нови комбинирани СОТ детектори от Siemens

Siemens представи нови комбинирани СОТ детектори PDM-IXx12/T и PDM-IXx18/T от серията Magic. Те комбинират пасивна инфрачервена (PIR) и микровълнова (MW) технологии с цел точна преценка за движение в зоната им на детекция. Вложените алгоритми анализират относителната сила на IR и MW сигналите, получени от обекта, за да се извърши бързо и коректно разпознаване на движение. Детекторите са подходящи както за жилищни, така и за обществени сгради, като работят надеждно дори и при тежки условия - например в стаи с бързи и екстремни температурни амплитуди, които могат да предизвикат фалшиви аларми. Благодарение на предварително конфигурираните EOL резистори детекторите могат да се използват със СОТ панелите на Siemens SPC и Sintony, както и към СОТ панели на други производитело без допускане на грешки.

 

За повече информация: https://www.cee.siemens.com/web/bulgaria/bg/corporate/portal/produkti/IBT/news/Pages/Dual%20motion%20detectors_PIR_MW.aspx

 


Петък 29 Ноември, 2013
Nedap
Nedap бе избран за доставчик на RFID системи за електронна инвентаризация в обектите на Adler.

Една от най – големите вериги за облекла и аксесоари в Германия, Adler Modemärkte AG, избра да въведе RFID системите Store !D на Nedap във всичките си 170 магазина. Изпълнението на проекта е планирано да започне в края на 2013 г. и да завърши до края на 2014 г. Според изчисленията компанията трябва да е възвърнала направената инвестиция до края на 2015 г. Това се дължи на факта, че използването на RFID системите ще доведе до по – добре управление на наличностите в склада и по рафтовете, позволявайки на персонала да обръща по – голямо внимание на клиентите, което да доведе до увеличаване на продажбите.


Понеделник 04 Март, 2013
Nedap
От м. Март 2013 година, Протех АД е официален представител на фирма Nedap за територията на България.

Холандската компания Nedap, основана през 1929 г., в момента разполага с над 700 служители, оперирайки в световен мащаб.
Един от основните фокуси в дейността и́ е производството на системи за защита на стоките в търговски обекти.
Решенията, предлагани от Nedap, целят да намерят деликатния баланс между надежната и сигурна защита на артикулите и осигуряването на максимално спокойна и приветлива обстановка за пазаруване на клиентите, които да не се чувстват сякаш са под постоянно наблюдение.
С течение на времето, разбирайки все повече различните нужди на търговците, компания успява успешно да разработи и предложи на своите клиенти интегрирани решения за RFID инвентаризация на артикулите, регистриране и броене на клиентския поток и детекция на чанти с метално фолио.


Сряда 04 Април, 2012
Gantner
Gantner
Протех АД е официален и ексклузивен представител на Gantner Electronic Gmbh за територията на България от началото на 2012 година.

Gantner Electronic Gmbh е австрийската компания основана през 1982 г. в град Шрунс.

Дейността и е насочена към предлагането на цялостни решения за управление и автоматизация във фитнес клубове, спа центрове, спортни центрове, увеселителни паркове, плувни басейни и т.н.
Продуктовото и портфолио предлага всички необходими компоненти за функционирането на една такава система – контрол на достъпа на вход/изхода на обекта, както и до различните зони вътре; електронно заключване на гардеробите в съблекалните; контрол на солариумни кабини, джакузита; безкешово разплащане и управление на кафе машини и автомати за напитки и храни.
Системите се основават на RFID технология, която гарантира изключителна сигурност и високо ниво на защита на записаните върху носителите на информация данни.
Философията на Gantner е „Позволете ни да организираме Вашият обект и да осигурим комфорта и сигурността на Вашите гости”.